Donation til SEIF U-15 Floorball

Nye spilledragter til SEIF Floorball U15 drenge holdet, doneret af Løverne fra Bannerslund i december 2022

Lions klubberne i Danmark har en klar målsætning om at medvirke i en indsats mod misbrug. Lions Club Bannerslund er med i disse aktiviteter i vores indsatsområde. Aktiviteter i kampen mod ungens misbrug af euforiserende stoffer, øl og spiritus.
Disse aktiviteters formål er at skabe betingelser for, at unge afstår fra misbrug. Det være sig brug af narkotika, vold, mobning eller overdreven indtagelse af alkohol. Indsatsen harmonerer desuden godt med Lions-organisationens formål om at yde en indsats i det frivillige, sociale arbejde på et humanitært grundlag. Samt igennem Lions Quest programmet Holdning og Handling og oplysende arbejde blandt unge, dette er med til at bibringe dem gode redskaber til at modstå fristelsen til at starte på et misbrug.

Som en del af vores indsats har vi doneret spilledragter til SEIF Floorball U15(drenge) med vores logo ”Mod Misbrug” på trøje og buks. Det er vigtigt at den indsats som Lions yder også bliver synliggjort og italesat i de miljøer hvor de unge færdes.

Lions Club Bannerslund ønsker SEIF Floorball U15 drenge tillykke med dragterne og de bedste ønsker med de fremtidige resultater.