Donationer

Retningslinjer for støtte fra
Lions Club Bannerslund

Lions Club Bannerslund er en humanitær organisation, der yder støtte til
humanitære og velgørende formål - fortrinsvis i lokalområdet.
Yderligere støttes nationalt og internationalt gennem bl.a. Lions Danmark.

Vi modtager og behandler gerne din søgning, når der foreligger en velbegrundet ansøgning.
Ansøgningsblanketten hentes: HER

Når ansøgningsblanketten er udfyldt, sendes den til e-mail bannerslund ved lions prik dk

Når du indsender en ansøgningen har du samtidig afgivet tilladelse til at Lions Club Bannerslund(internt) må dele, behandle og gemme dine oplysninger i henhold til persondataloven.

Når vi har modtaget din ansøgning, modtager du en bekræftelse pr. e-mail.

Dine informationer såsom: navn, adresse telefonnummer og e-mailadresse bliver behandlet fortroligt iht. persondataloven. Vi anvender udelukkende disse oplysninger, når vi skal kontakte dig vedr. svar eller ved behovet for yderligere oplysninger.

Når din ansøgning er behandlet og du har modtaget vores svar på din ansøgning, sletter vi dine personrelaterede data.

Dine personlige data videregives IKKE til andre og slettes når sagen er behandlet og ansøgningen er afsluttet.

Evt. offentlig omtale af sagen, sker kun efter samtykke med de involverede.

Sagsbehandlingen kan være mellem 4 - 8 uger, grundet vores mødefrekvens.

1. KLUBBEN STØTTER HUMANITÆRE OG ALMENT VELGØRENDE FORMÅL
Ved bedømmelsen af din ansøgning lægger vi vægt på, at der er tale om et formål, som kun i meget begrænset omfang er berettiget til støtte fra stat og kommune.
Principielt støtter klubben ikke enkeltmandsprojekter eller andre velgørenhedsorganisationer.
Vi støtter fortrinsvis projekter i nærområdet Strandby, Elling og Jerup.

2. EN ANSØGNING OM STØTTE SKAL INDEHOLD FØLGENDE OPLYSNINGER
1.    Ansøgers navn, adresse, telefonnummer og e-mail.
2.    Hvad søges der til, beskrivelse af projektet der søges støtte til og begrundelse for ønsket om støtte.
3.    Det ansøgte beløb, herunder gerne budget for hele projektet.
4.    Bankkonto, hvortil evt. støtte kan overføres.
5.    Oplysninger i øvrigt, herunder hvem andre, der er søgt hos og evt. fået bevilget støtte fra.

3. UDOVER STØTTE (PUNKT 1) STØTTER KLUBBEN FORMÅL ANBEFALET AF LIONS DANMARK OG LIONS INTERNATIONAL

Telefonisk kontakt for yderligere kan rettes til klubbens præsident.