Fiskefestival 2022

Årets Fiskefestival blev en kæmpe succes for
Lions Club Bannerslund

Efter 2 års ufrivillig nedlukning var det med en vis spænding at Fiskefestivalen igen blev afviklet lørdag den 18. juni 2022.

Vejret var fantastisk, alle gæsterne var glade og underholdningen var i top ved Fiskefestivalen som netop er afviklet i Strandby.

Stemningsbillede. Foto: SAL

Lions Club Bannerslund er meget tilfreds med afviklingen af Fiskefestivalen.
Lions Club Bannerslund er yderst tilfreds med afviklingen af Fiskefestivalen. Vi er i klubben overbevist om at besøgstallet måske matche tidligere år, ligesom økonomien ser ud til at være tilfredsstillende.

Henning, Henrik og Birgit var de første med musikalsk underholdning på harmonika og guitar, efterfulgt af All Workers Brass Band, som spillede allround populær swing- og jazz musik.
Søværnets Patruljeskib NAJADEN P523 ankom til Strandby med åbningstaleren som i år var Karl Erik Slynge, direktør hos Trigon og formand for Frederikshavn Erhvervsforening. Ved ankomsten blev der, traditionen tro, afgivet en kanonsalut og Karl Erik Slynge blev budt velkommen på kajen af Vicepræsident Finn Krogsgaard. Efter åbningstaleren bød Vicepræsidenten alle velkommen med ønsket om en god Fiskefestival, og dermed var alle boder åben.
Agten for NAJADEN P523 havde foreningsskibet ALVILDE lagt til kaj.

Åbningstaleren direktør Karl Erik Slynge sammen med konferencier Mogens Damm.
Foto: SAL

Der var hurtigt kø ved alle salgssteder, ligesom der var rift om siddepladserne. Efter All Workers Brass Band sidste nummer blev der opsat yderligere borde og bænke foran scenen. Der var åbent skib på NAJADEN P523 og ALVILDE, på sidst nævnte var der mulighed for en sejltur rund i havnen. Fra NAJADEN kunne dem der ønskede det få en sejltud i deres gummibåd.

Nordsøen Oceanarium fra Hirtshals deltog også med et lille bassin med liv fra havet.
Til børnene var der en hoppeborg som hele dagen var godt besøg. Mange børn og voksne besøgte Beredskabets brandbil som havde tænd de blå lygter.
Igen oplevede vi at den populære fiskeplatte hurtigt var udsolgt, men for de sulte gæste var der heldigvis andre kulinariske tilbud i auktionshallen. Der var bl.a. tørfisk, fiskefilerer med pomfritter. For første gang var der også mulighed for at købe en Hummerplatte. De lokale dagplejere havde kaffe på kanden og et velbesøgt kagebord.

Mads Toghøj(th) og Søren Bøje(tv) på scene. Foto: SAL

Da klokken blev 13:00 gik Mads Tophøj og Søren Bøje på scenen med hver sin guitar og underholdte med deres fantastiske og hyggelige musik. Ingen tvivl om at der blandt de mange gæster var mange fans. Dette musikalske indslag var sponsoreret af 2 lokale virksomheder, Strandby el-teknik og JOBI Værftet – en stor tak til dem.

Her ses den ene INFO skærm, som stod ved indgangen til festpladsen. Foto: SAL

Ved indgangen til festpladsen var der opsat 2 store info skærme hvor vores sponsorerede virksomheder på skift blev vist under hele Fiskefestivalen. Sponsorer som vi er stolte af og hermed en stor tak til dem alle. Lions Club Bannerslund er stolt af den store opbakning fra lokale virksomheder til vores humanitære arbejde.

Kl. 16:00 sluttede Fiskefestivalen 2022.
Lions Club Bannerslund siger tak for i år og vi ses næste år.