Jerup Borgerforening donation

Aktiv borgerforening modtager en donation fra Lions

Jerup Borgerforening har netop modtager en donation fra Lions Club Bannerslund. Foreningen kan nu anskaffe en scene i passende størrelse til deres festarrangementer i byen. Formanden for Jerup Borgerforening Annika Frederiksen fortæller at foreningen afholder fastelavnsfest, halfest, damefrokost og påskejagt for børnene. Vi holder også sommer ved søen, som er gratis for alle der har lyst, slutter formanden.
I Lions Club Bannerslund er vi stolte over at vi bl.a. kan støtte lokale foreninger i vores nærområde fortæller præsidenten for Lions Club Bannerslund Kurt Berg Larsen. Det er netop en sådan aktiv borgerforening der er med til at skabe et fantastisk fællesskab i et mindre landsbysamfund. Et godt fællesskab kan måske medvirke til at fastholde byens borgere, slutter præsidenten.
Donationen blev overrakt i Jerup til borgerforeningens formand Annika Frederiksen og kasserer Mette Schaltz af formanden for Lions Club Bannerslund velfærdsudvalg John Elling og klubbens præsident Kurt Berg Larsen.

Billede tekst:
Fra venstre kasserer Mette Schaltz, formand Annika Frederiksen sammen med Kurt Berg Larsen.
Foto: Lions Club Bannerslund