Juledonationer 2021

Lions Club Bannerslund har uddelt årets juledonationer 2021

”Julen har bragt velsignet bud, nu glædes gamle og unge” sådan synger vi gerne i denne tid.
Lions Club Bannerslund vil gerne medvirke at skabe glæde hos udvalgte borgere i vores område. Derfor har vi et godt samarbejde med områdets præster.

På billedet ses fra venstre: vicepræsident Finn Krogsgaard, præst Mark Lewis, præst Kirsten Hansen, præst Peter Thøgersen og præsident Bjarne Sønderlev.

Årets juledonationer blev ved en sammenkomst hos Rosendal’s overdraget til områdets præster.

Det er sognepræsterne fra Strandby-, Elling- og Jerup Sogne Kirsten Hansen og Peter Thøgersen, samt præst Mark Lewis fra Standby Metodistkirke. Det er disse præster som udvælger borgerne og omdeler en erkendtlighed til dem.

Ved Metodistkirken støttede vi økonomisk og præst Mark Lewis oplyser at støtten anvendes til julepakker som kirken uddeler til udsatte familier i området.
Til sognepræsterne fra Strandby-, Elling- og Jerup Sogne Kirsten Hansen og Peter Thøgersen har vi indkøbt et antal blomster hilsner.
”En sådan erkendtlighed, giver vi til dem som vi præster skønner, kunne trænge til en opmuntring i en kold og mørk tid. F.eks. nogen der har været / er syge eller af anden årsag kunne trænge til en opmuntring”.
Det er jo en skøn opgave, at få lov at bringe glædesbud slutter præsterne.

Lions Club Bannerslund ønsker hermed alle en glædelig jul og et godt nytår.